donderdag 19 april 2018

dag vier van de sportklassen

Haai iedereen!
Jongens wat een dag! Te gek warm maar heerlijk vertoeven onder dit stralend zonnetje op de sportvelden!
We deden een soort estafette met negen disciplines.  We werden in negen groepen verdeeld en gingen de strijd aan tegen elkaar.  Iedereen heeft zijn snelste beentje laten rennen! Een eerlijke, vermoeiende knappe strijd.  Uitgeteld hebben een stevig bord rijst met kip en curry naar binnengewerkt...power genoeg om de middag aan te pakken: Wij bezochten het Heempark waar twee lieve dames ons alles vertelden over de verschillende fruitbomen die in hun tuin groeien.  Na vele Aaaahh's en Oooooh's maakten we zelf confituur van rabarber.  We kunnen je vertellen: ..om je vingers van af te likken!

Maar dan.... de voorbereiding op de bonte avond: vlechtjes laten maken bij kapsters Zoë en Chia, strikken aantrekken en hemdjes aantrekken met een laagje gel op de bol bij de jongens, zwierige kleedjes, kettinkjes, dansschoenen en .... klaar!

Dan gaan we dansen!!! Een heerlijke avond van gegier, gekke danspasjes, lekker eten en drinken en een latere tikkende klok!  Wat een feest!

En nu dat lekkere bedje in en ......zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !

Tot morgen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

dag vier van de sportklassen

Haai iedereen! Jongens wat een dag! Te gek warm maar heerlijk vertoeven onder dit stralend zonnetje op de sportvelden! We deden een soort ...

Weet je nog ...toen ....?